El DSV- Volei Sant Cugat esgarrapa un set a la pista del líder, l'Avarca, però cau derrotat

Les santcugatenques tanquen l'any en una brillant setena plaça a la Lliga Iberdrola

El DSV- Volei Sant Cugat acaba l'any en setena posició / Font: Reyes Calzada

EL DSV-Volei Sant Cugat perd (3-1) en el partit corresponent a la tretzena jornada de la Lliga Iberdrola. El partit, disputat a Menorca, ha començat amb un Sant Cugat amb bones sensacions i que ha guanyat el primer set. Les líders han acabat imposant el seu joc i finalment s’han endut el partit amb força solvència.

El primer set ha estat sorprenent amb un Sant Cugat molt superior i ha aconseguit que el Menorca no semblés l’equip que és. El set ha acabat (17-25) i les locals no han pogut aturar un Sant Cugat que les ha passat per sobre.

A partir del segon set, les líders han reaccionat i han jugat un bon període. El segon set l’han guanyat per (25-11) i el tercer per (25-16) imposant el seu joc i mostrant la superioritat que a priori s’esperava.

L´últim set ha estat el més igualat i ha acabat (25-23) a favor de les locals. Ha estat un set en el qual hi ha hagut molts punts llargs i disputats sent el més emocionant dels quatre. El Sant Cugat amb 24-22 ha pogut salvar un punt de parti,t però una falta de servei ha deixat en safata la victòria a les menorquines.

El tècnic, Rafa Ruiz, ha lloat a l'equip menorquí. Rafa ha admès que les rivals "van fer un molt bon partit" i que no "les van deixar cap opció".