El DSV- Club Volei Sant Cugat planta cara, però es veu superat per un potent Kiele

Les santcugatenques han perdut 1 a 3 davant el conjunt castellà


  • Comparteix:

El DSV- Club Voleibol Sant Cugat ha perdut (1-3) davant el Kiele a la jornada 18 de la Lliga Iberdrola en un matx on les visitants han exhibit un gran bloqueig i recepció. Les de Rafa Ruiz han plantat cara amb l'1 a 2, però s'han vist superades per un potent conjunt castellà que ocupa la tercera plaça. Les santcugatenques són setenes i juguen aquest dimecres a Lugo davant el novè, l'Arenal Emevé.

Mal inici de les santcugatenques en el primer set que han comès moltes errades davant un Kiele molt encertat a la xarxa. Aquest fet ha provocat que les visitants s'enduessin el parcial per 17 a 25. El segon set ha estat molt igualat amb un bon Volei Sant Cugat, però que ha sucumbit amb el 21 a 25.

En el tercer període, les de Rafa Ruiz han exhibit els millors moments de joc amb una gran recepció i bloqueig. El 25 a 20 ha donat ales a les santcugatenques que han afrontat el quart període amb opcions de forçar el tie break.

Només ha estat un miratge perquè el Kiele ha comès molt poques errades davant un Volei Sant Cugat dubitatiu a la xarxa. 18 a 25 per a les visitants. Set, partit i alegria del conjunt de Socuéllamos.

El tècnic santcugatenc, Rafa Ruiz, ressalta la bona feina de les seves jugadores, però reconeix la gran superioritat de les visitants.




Rafa Ruiz

No hem jugat malament, però el rival ha exhibit molta qualitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.