Festival de joc del DSV- Club Voleibol Sant Cugat que supera àmpliament el líder, la Laguna

Les santcugatenques derroten 3 a 0 el conjut canari i continuen amb el somni del play-off pel títol


  • Comparteix:

El DSV- Club Voleibol Sant Cugat ha superat (3-0) el líder, la Laguna, a la jornada 20 de la Lliga Iberdrola en un partit majúscul de les de Rafa Ruiz. El partit ha estat molt igualat, però les santcugatenques han exhibit un potencial excels en recepció i bloqueig i amb una efectivitat atacant brillant. Les de Rafa Ruiz són setenes i lluiten per la sisena posició que dóna dret a jugar el play-off pel títol. El proper partit serà a la pista precisament del sisè, l'Haro Rioja Volei.

Tarda màgica al pavelló de Valldoreix amb una bogeria que s'ha desfermat entre les jugadores en el darrer punt. Alegria de les jugadores a la pista i del cos tècnic. No tots els dies es derrota al líder de la competició i a més amb un joc excels, brillant i sense errades.

Abraçades que reflecteixen la pinya que s'ha construït aquesta temporada i amb un líder a la banqueta, Rafa Ruiz. Tots els sets han estat ajustats. El primer i el segon han tingut un guió semblant, intercanvi de punts constants, però major encert a la recta final de les santcugatenques. 27 a 25 en el primer parcial i 25 a 23 en el segon set.

El darrer període s'ha vist un DSV- Club Voleibol Sant Cugat fulgurant a la xarxa i un conjunt canari desconcentrat i sense esma competitiu. Un avantatge de 19 a 11 amb un equip santcugatenc en mode piconadora ha servit per tancar el set per 25 a 17 i sumar els tres punts en joc.

Fotografia final pel record i per la història d'un triomf de prestigi.

El tècnic, Rafa Ruiz, ressalta la bona feina de l'equip en tots els aspectes del joc. "Crec que hem minimitzat el rival amb un alt nivell de joc" ha destacat Ruiz.






Rafa Ruiz

L'equip ha estat molt bé en tots els aspectes del joc i per això hem guanyat 3 a 0.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.