L'esforç del DSV Volei Sant Cugat es queda sense recompensa

Les vermell-i-negres perden en el 'tie-break' després de cometre dues errades

El DSV Voleibol Sant Cugat ha perdut (2-3) contra l'Avarca Menorca en el primer partit de l'eliminatòria al millor de tres del play-off. El Pavelló de Valldoreix ha gaudit d'un enfrontament molt igualat que s'ha acabat decantant per les menorquines. El pròxim dissabte, les de Rafa Ruiz jugaran a Menorca on intentaran guanyar i forçar el tercer partit.

Les santcugatenques han començat el primer set molt més ficat en el partit. Això, les ha permès agafar un marge de fins a 20 a 6 al lluminós. Després, una breu remuntada de les visitants no ha estat suficient perquè les de Rafa Ruiz s'emportessin el primer set per 25-20.

En el segon set, la situació s'ha capgirat i, aquest cop, l'Avarca Menorca ha estat per sobre al marcador. Les menorquines han igualat el matx, enduent-se el període per 19-25.

En el tercer set, el frec a frec dels dos equips ha començat i fins al final del partit no ha marxat la igualtat. Les vermell-i-negres s'han endut el set amb un marcador molt ajustat de 29-27 després d'aixecar dues pilotes de set.

El quart període ha seguit la mateixa dinàmica que l'anterior set. S'anaven repartint els punts i cap dels dos conjunts agafava un marge significatiu. Les de Rafa Ruiz han intentat aconseguir un punt de partit, però l'efectivitat de les menorquines les ha permès forçar el 'tie break' per un 23-25.

En el 'tie break', s'han viscut un dels moments més tensos del partit on els punts, els bloquejos i les rematades estaven sent immillorables. A punt d'avançar-se les locals, amb un marcador empatat a 13 una errada en la recepció ha avançat a les menorquines. Malgrat l'esforç de les santcugatenques, les visitants s'han endut el darrer set per 14-16 i aconsegueixen avançar-se en l'eliminatòria.

El tècnic, Rafa Ruiz, ha reconegut la "bona actitud i intensitat" de les seves jugadores. Per això, s'ha mostrat molt content i satisfet pel treball de l'equip malgrat la derrota.

El pròxim dissabte, les santcugatenques viatjaran fins a Menorca per buscar empatar l'eliminatòria i forçar el tercer partit.