Ariadna Priante lluitarà per guanyar la Lliga Iberdrola de volei amb l'IBSA Las Palmas

La santcugatenca jugarà la final al millor de quatre partits davant l'Alcobendas


Temes relacionats

Ariadna Priante, subcampiona de la Copa de la Reina de volei amb las Palmas ( 1/mar/21)


  • Comparteix:

Ariadna Priante en una acció amb las Palmas / Foto: CV las Palmas

Ariadna Priante en una acció amb las Palmas / Foto: CV las Palmas

La jugadora santcugatenca de l'IBSA las Palmas, Ariadna Priante, jugarà la final de la Lliga Iberdrola de voleibol davant l'Alcobendas en una eliminatòria que es disputa al millor de quatre partits. La sèrie s'inicia aquest cap de setmana amb els dos primers enfrontaments a las Palmas. Aquesta és una final inèdita a la competició i tots dos equips ja es van trobar a la final de la Copa de la Reina amb triomf de les madrilenyes.

Sant Cugat estarà representada a la final de Lliga Iberdrola amb Ariadna Priante. L'equip canari va eliminar a les semifinals la Laguna per 2 a 1 i d'aquesta manera accedeixen a la final davant Alcobendas.

Els dos primers partits es juguen a Canàries i els dos següents a Madrid. Aquesta eliminatòria serà la revenja de la final de la Copa de la Reina on las Palmas va caure (2-3) de manera ajustada.

Priante viu la seva primera temporada amb l'IBSA canari i on ja ha assolit la Copa de la Princesa amb l'equip de Superlliga 2, subcampiona de la Copa de la Reina i ara vol assolir el títol de lliga. La santcugatenca preveu un partit molt igualat i que el resultat sigui totalment diferent de la competició del ko.

La jugadora actua de col·locadora i es va iniciar a l'escola Ferran i Clua de Valldoreix després va passar pel Club Voleibol Sant Cugat, la residència Blume i el CAEP de Sòria.




Ariadna Priante

Serà una final molt igualada i esperem que aquesta vegada guanyem el títol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.