Representació santcugatenca a la llista del Preeuropeu de la selecció espanyola de volei

Itziar López, Ariadna Priante i Anna Newsome cerquen un lloc a l'Europeu

Anna Newsome, convocada amb la selecció espanyola / Foto: Volei Sant Cugat

Voleibol

Publicat el 14/abr/21 per Joan Garcia

Les jugadores del DSV- Club Voleibol Sant Cugat Itiziar López i Anna Newsome i la jugadora santcugatenca de l'IBSA canari, Ariadna Priante, han estat convocades amb la selecció espanyola per preparar la fase prèvia de l'Europeu. Les jugadores es concentren aquest dilluns a Guadalajara i disputaran un amistós davant Suïssa. La fase prèvia de l'Europeu serà del 6 al 15 de maig a Grècia i Àustria.

El seleccionador nacional femení Pascual Saurín aposta per la joventut i també la veterania. Pel que fa a les joves, Sant Cugat estarà representada per tres jugadores.

Itziar López i Anna Newsome han rebut el premi a la gran temporada feta amb el conjunt santcugatenc disputant el play-off pel títol per primera vegada a la història del club.

Arianda Priante, exjugadora del Volei Sant Cugat, està completant una temporada brillant amb el subcampionat de la Copa de la Reina i aquest cap de setmana es juga el títol de lliga.

L'equip espanyol cerca bitllet per a l'Europeu amb una fase prèvia on tindran com a rivals a Grècia, Aústria, Noruega. Els dos primers classificats accediran a l'Europeu que es disputarà a l'Agost.