Ariadna Priante guanya la medalla de bronze a la Golden League amb la selecció espanyola de volei

La santcugatenca s'ha imposat a la República Txeca en un final de partit molt ajustat

Ariadna Priante, bronze a l'Europeu amb la selecció espanyola / Foto: Rfevb

La jugadora de volei santcugatenca Ariadna Priante ha guanyat la medalla de bronze a la Golden League amb la selecció espanyola després d'imposar-se (3-2) a la República Txeca. Priante tanca una temporada brillant amb el campionat de la Lliga Iberdrola i el subcampionat de la Copa de la Reina amb el seu club, l'IBSA canari. La santcugatenca complirà la segona campanya amb l'IBSA, conjunt que disputarà competició europea. Priante es va iniciar a l'escola Ferran i Clua de Valldoreix, després va passar pel Club Voleibol Sant Cugat, la residència Blume i el CAEP de Sòria.

La selecció espanyola s'ha penjat la medalla de bronze després d'un partit intens. Triomf molt ajustat amb parcials molt irregulars (28-26, 10-25, 23-25, 25-16 i 15-10) i que s'ha decidit al tie break.