Zoi Mavrommatis, tercera incorporació del DSV- Club Voleibol Sant Cugat

La jove jugadora actua de receptora i procedeix de les categories inferiors del club

Zoi Mavrommatis al centre de la fotografia / Foto: Cedida

Voleibol

Publicat el 18/jul/21 per Miquel Blázquez

Zoi Mavrommatis és la tercera incorporació del DSV- Club Voleibol Sant Cugat per a la temporada 2021-2022. Mavrommatis, de només 16 anys, juga de receptora i procedeix de les categories inferiors del club santcugatenc. El tècnic de l'equip, Rafa Ruiz, ha destacat el potencial de la jugadora i ha ressaltat que, tot i ser juvenil de primer any, té la il·lusió i les condicions necessàries per reforçar la primera plantilla, que competirà a la Lliga Iberdrola, màxima categoria estatal.

Mavrommatis tindrà fitxa del juvenil per tal de poder reforçar el segon equip sènior de l'entitat, que enguany competirà a la Superlliga 2. Rafa Ruiz ha assegurat que resulta de vital importància que la jugadora "acumuli minuts de qualitat" per tal de seguir guanyant experiència.

El club santcugatenc continua planificant la nova temporada i ho fa a un gran ritme. El bloc principal amb Aina Berbel, Andrea Bové, Raquel Brun, Camila Maldonado, Itziar Llobet, Marta Garcia, Natàlia Matamoros, Anna Newsome i Paola Soares ja està renovat.





DECLARACIONS

Rafa Ruiz

Estem molt contents de comptar amb una jugadora com la Zoi. Per a nosaltres és molt important tenir presència de gent jove que s'ha format a les categories inferiors del club.

Your browser doesn’t support HTML5 audio