El DSV- Club Voleibol segueix líder després de guanyar el derbi davant el Barça

Les santcugatenques han superat les blaugranes per 3 a 0 amb el retorn del públic a Valldoreix


  • Comparteix:

El DSV- Club Voleibol Sant Cugat ha superat (3-0) el CV Barcelona a la segona jornada de la Lliga Iberdrola i es manté líder de la competició. Les santcugatenques han fet un joc brillant amb el suport de l'afició que ha retornat al pavelló de Valldoreix després d'un any i mig sense fer-ho. Les de Rafa Ruiz visiten la propera jornada la pista del Gran Canària.

El pavelló de Valldoreix ha tornat a acollir públic a les graderies i l'afició ha respost per veure i viure el segon triomf de la temporada de les santcugatenques que es consoliden en el lideratge.

Les santcugatenques han exhibit el ritme victoriós de la temporada passada amb una efectivitat atacant brillant i una bona defensa a la xarxa. El primer set ha caigut per al bàndol local (25-16) amb una demostració de potencial ofensiu.

El segon període ha estat més igualat, però s'ha decantat per a les santcugatenques (25-19). I en el tercer i darrer set, nova exhibició de les locals (25-14) amb un joc que convida a pensar amb una temporada plena d'optimisme.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.