El DSV- Club Voleibol ensopega davant l'Alcobendas

Les santcugatenques han perdut (2-3) davant el conjunt madrileny en un matx molt igualat


  • Comparteix:

El DSV- Club Voleibol Sant Cugat s'ha vist superat (2-3) per l'Alcobendas en el partit corresponent a la setena jornada de la Lliga Iberdrola. Les noies de Rafa Ruiz han patit la primera ensopegada de la temporada com a locals contra el conjunt madrileny, que ocupa la desena posició a la classificació. Tot i aquest resultat, el combinat santcugatenc es manté a la part alta de la taula amb un balanç de cinc victòries i dues derrotes.

El matx ha començat amb més igualtat del que estava previst. Ara bé, les santcugatenques han fet valer el seu potencial ofensiu i s'han endut el primer parcial per 25 a 16. Al segon set, l'Alcobendas s'ha refet i el partit ha tornat a estar molt disputat. El combinat madrileny, que arribava al partit després d'encaixar una derrota per la mínima, ha apujat el nivell defensiu i ha sabut treure profit de les ocasions generades en atac. L'equip visitant s'ha acabat apuntat el segon parcial per 20 a 25.

En el tercer període, les noies de Rafa Ruiz han tornat a desconnectar, fet que les madrilenyes han aprofitat per avançar-se en el lluminós. Als instants finals del parcial, les santcugatenques han fet un esforç per remuntar, però l'Alcobendas ha mantingut la calma i s'ha apuntat el tercer parcial per 18 a 25.

Al quart període, les santcugatenques s'han refet i han exhibit un bon nivell ofensiu, fet que ha permès que s'emportessin el període per 25 a 21. Amb l'arribada del cinquè i definitiu període, que havia de servir per desempatar el matx, tot s'ha tornat a igualar, però ha estat l'Alcobendas qui ha tornat a estar més encertat. El combinat madrileny, que enguany compta amb una plantilla pràcticament nova, s'ha acabat enduent el parcial i el partit.

El tècnic santcugatenc, Rafa Ruiz, ha ressaltat el plantejament del combinat rival i s'ha mostrat satisfet amb el punt aconseguit, que els permet seguir a la part alta de la taula de classificació.

A la propera jornada, el conjunt santcugatenc visitarà la pista del Dos Hermanas de Sevilla, que ocupa la penúltima posició de la classificació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.