El DSV- Volei Sant Cugat guanya el Sayre per la mínima

Les santcugatenques pateixen, però acaben superant (3-2) el conjunt canari


  • Comparteix:

El DSV- Club Voleibol Sant Cugat ha superat per la mínima (3-2) el Sayre Gran Canaria en el partit corresponent a la setzena jornada de la Lliga Iberdrola després de remuntar un 0 a 2 en contra. Les santcugatenques han assolit un triomf molt meritori davant d'un rival que, tot i ocupar la zona baixa de la classificació, ha aconseguit portar el partit al cinquè i definitiu set. El matx, corresponent a la segona voltat de la màxima categoria estatal, ha estat presidit per la secretària general de l'Esport, Anna Caula, acompanyada de l'alcaldessa, Mireia Ingla, i del regidor d'Esports, Francesc Carol.

El duel ha començat més igualat del que es podia preveure donant una ullada a la classificació. El conjunt santcugatenc, que ja havia perdut contra el Sayre a la primera volta de competició, ha sortit desconnectat i les canàries ho han aprofitat per apuntar-se el primer set per la mínima (23-25).

El segon període ha estat una calca del primer. Les santcugatenques han continuat cometent errors no forçats i l'equip canari, que arribava al partit amb la necessitat de puntuar per allunyar-se del descens, ha sabut treure profit de les ocasions generades en atac. L'equip de Rafa Ruiz ha intentat remuntar amb l'objectiu de situar l'empat en el lluminós, però les visitants han sabut defensar el resultat s'han acabat emportant el segon set (20-25).

No obstant això, el tercer set ha estat un punt d'inflexió. Després del pas per la banqueta i gràcies a algunes variacions tàctiques implementades pel cos tècnic santcugatenc, les vermell-i-negres han apujat el nivell de defensiu i l'encert i s'han acabat enduent el període per un ajustat 25 a 21. Les santcugatenques, que en aquest moment han vist com el partit es posava de cara, han aprofitat els dubtes del combinat canari i s'han apuntat el quart set (27-25), que servia per situar l'empat en el marcador.

La igualtat ha tornat a regnar en un cinquè i definitiu període en què tots dos equips han tingut opcions reals de guanyar el partit. El Sant Cugat, però, que és un equip que ha demostrat saber patir durant la temporada, ha premut l'accelerador i s'ha acabat emportant el set (15-10) i la victòria.

El tècnic santcugatenc, Rafa Ruiz, ha ressaltat el plantejament del combinat rival i s'ha mostrat satisfet amb els dos punts aconseguits, que els permet seguir a la part alta de la taula de classificació.

A la propera jornada, el conjunt santcugatenc visitarà la pista de l'Avarca de Menorca, que ocupa la sisena posició de la classificació. Serà l'última jornada abans de l'aturada per la disputa de la Copa de la Reina, que enguany compte amb la participació del combinat santcugatenc.

En finalitzar el partit, la secretària general de l'Esport, Anna Caula, s'ha reunit amb les jugadores i cos tècnic del conjunt santcugatenc per donar suport a l'equip per a la temporada. El club santcugatenc ha fet entrega d'una samarreta a Caula. Caula ha explicat que l'ADN esportiu català és diferent i aquesta ha de ser la legislatura de l'esport femení.














Anna Caula

Ha de ser la legislatura de l'esport femení, que ha de tenir presència. Volem parlar molt de la potència de l'esport català.

Rafa Ruiz

Es nota la falta de ritme de l'equip, però hem capgirat el marcador. Estic molt satisfet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.