Juan Diego (Volei Haris): 'Esperem un Volei Sant Cugat molt fort i potent'

El tècnic del conjunt canari analitza el matx davant el Volei Sant Cugat als quarts de final de la Copa de la Reina


  • Comparteix:

Juan Diego garcia, tècnic del CV Haris / Foto: CV Haris

Juan Diego garcia, tècnic del CV Haris / Foto: CV Haris

El tècnic de l'Haris, Juan Diego Garcia, ha analitzat el partit de quarts de final de la Copa de la Reina que l'enfrontarà aquest divendres amb el DSV- Club Voleibol Sant Cugat a les 17 h a Lugo en una entrevista a Cugat Mèdia. Garcia ha rebutjat el paper de favorites, tot i sumar 19 victòries consecutives. L'entrenador canari ha ressaltat que esperem trobar 'el millor Volei Sant Cugat amb un bloc compacte, centrals de gran qualitat i un equip que té molt clar el seu joc'. Les santcugatenques ja es van imposar en el partit de la primera volta de la Lliga Iberdrola (3-0). però a partir d'aquella derrota, l'Haris ha guanyat tots els partits.

ESCOLTA-HO

L'Haris és un dels principals favorits per guanyar la Copa de la Reina i la Lliga Iberdrola. A la passada edició de totes dues competicions es van quedar a les portes de la final després de caure davant el mateix botxí, el Gran Canària.

L'equip viu un excels moment de forma amb 19 victòries seguides i classificades per primera vegada per a les semifinals de la Challeng Cup, tercera categoria europea. El tècnic viu la segona temporada al club després que arribés el febrer de 2019 i s'hagués d'aturar la temporada pel coronavirus.

Juan Diego Garcia evita ser favorit en aquest partit, tot i que a ningú se li escapa la bona ratxa de l'equip. Té un respecte total per al Volei Sant Cugat i creu que la Copa de la Reina és diferent. Un sol partit i tot pot passar.








Juan Diego Garcia

Ens trobarem un equip molt fort amb un bon bloqueig i amb dues centrals molt potents.

Juan Diego Garcia

No pensem en si som favorites o no. Ens enfoquem en el partit davant el Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.