Raquel Brun, amb cinc copes jugades, fa de mestre a la debutant Zoi Mavrommatis de 16 anys

Les dues jugadores afronten la competició del ko aquest divendres a Lugo jugant davant l'Haris


  • Comparteix:

Raquel Brun, amb cinc Copes de la Reina disputades, ha fet de mestre i ha aconsellat a Zoi Mavrommatis, de 16 anys, en el debut de la competició del ko. Totes dues jugadores viuran la primera participació amb el conjunt santcugatenc en aquesta competició. El debut de les santcugatenques serà als quarts de final aquest divendres a les 17 h davant l'Haris a Lugo i es podrà seguir en directe per Cugat Mèdia aquí .

Raquel Brun és una de les jugadores més experimentades del volei estatal i viurà la seva sisena Copa de la Reina, i la primera amb el club que l'ha vist néixer i créixer com a jugadora de volei. Dues participacions en la competició del ko amb Menorca, una amb Haro, Barça i las Palmas. Un bagatge destacat amb un subcampionat de Copa assolit amb el Menorca fa nou temporades.

En el cas oposat trobem a Zoi Mavrommatis que amb només 16 anys debutarà a la Copa de la Reina. Una de les jugadores amb més futur al volei estatal. Aquesta temporada ja ha sumat molts minuts a Lliga Iberdrola i vol seguir creixent a la Copa de la Reina.

L'experiència de Brun i la joventut de Mavrommatis, un binomi 100% santcugatenc.

Raquel Brun ressalta que cada participació a la Copa de la Reina és especial i sempre hi ha moltes sorpreses. Mavrommatis destaca que és un orgull jugar aquesta Copa de la Reina amb el club santcugatenc.






Zoi Mavrommatis

És un orgull juga la Copa de la Reina i a més amb el Volei Sant Cugat.

Raquel Brun

Jugaré la sisena Copa de la Reina, però sempre és especial i sobertot amb el Volei Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.