Camila Maldonado i Ariadna Priante, dues subcampiones de Copa de la Reina

Cugat Mèdia ha reunit a les dues jugadores per explicar les sensacions prèvies al debut amb el Sant Cugat i el Gran Canària


  • Comparteix:

La capitana del DSV- Club Voleibol Sant Cugat, Camila Maldonado, i la jugadora santcugatenca del Gran Canària, Ariadna Priante, han explicat les sensacions prèvies de la Copa de la Reina que s'inicia aquest divendres a Lugo. Totes dues jugadores han aconseguit un subcampionat, Maldonado amb el Logronyo i Priante amb el Gran Canària. El debut del Volei Sant Cugat serà divendres a les 17h davant l'Haris i el podreu seguir a Cugat Mèdia aquí.

Camila Maldonado afronta la seva sisena participació i l'ha definit com "una de les més especials" per acompanyar a joves jugadores que afronten la primera cita a la competició del ko. Sobre el rival de quarts de final, l'Haris, ha ressaltat el seu bon estat de forma, però "quan jugues a partit únic i a la Copa, tot s'oblida".

"He visualitzat aixecar el títol de campiona de Copa. Volem gaudir de l'experiència" ha destacat Maldonado.

La representació santcugatenca també se centrarà a la figura d'Ariadna Priante que competeix amb el Gran Canària, vigent subcampiona de Copa. Priante diu que "volem guanyar aquesta competició perquè a la darrera edició ens va faltar molt poquet".

Sobre un possible enfrontament a semifinals amb el Sant Cugat, Priante no té preferències, però jugar contra l'equip de la seva ciutat també és "molt emotiu.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.