El DSV-Volei Sant Cugat debuta a la Copa aquest divendres davant el totpoderós Haris

Les santcugatenques juguen els quarts de final aquest divendres a les 17 h a Lugo

Voleibol

Publicat el 10/feb/22 per Joan Garcia

El DSV-Club Voleibol Sant Cugat debuta a la Copa de la Reina aquest divendres als quarts de final davant del Haris a les 17 h en una competició que es disputa a Lugo. El conjunt canari arriba a la cita com a líder de la Lliga Iberdrola, classificat per a les semifinals de la Challenge Cup i amb 19 victòries consecutives. Les santcugatenques afronten un partit històric amb la moral alta i ocupant la quarta plaça a la lliga. El vencedor d'aquest partit s'enfrontarà dissabte amb el Gran Canària on juga la santcugatenca Ariadna Priante. Segueix el partit en directe aquí.

Difícil debut, però amb tota la il·lusió per arribar a semifinals. Així afronta el conjunt santcugatenc la competició del ko. Les jugadores de Rafa Ruiz ja van superar les canàries (3-0) a la Lliga Iberdrola i volen repetir aquest triomf. En aquell partit, el conjunt canari va tocar fons i a partir d'aquell instant, el conjunt de Juan Diego Garcia ha sumat 19 victòries consecutives i arriba en un molt bon estat de forma.

Juan Diego Garcia augura un partit molt complicat davant un Volei Sant Cugat molt compacte.

El tècnic del DSV- Voleibol Sant Cugat, Rafa Ruiz, ressalta la dificultat de guanyar el partit, però és conscient que tindran possibilitats de guanyar el partit. El matx guanyat a la lliga ha de servir de referent.




DECLARACIONS

Rafa Ruiz

Som un equip compacte que lluitarà per superar un gran conjunt.

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Juan Diego Garcia

Espero un Volei Sant Cugat molt fort i molt compacte amb srevei i bon bloqueig.

Your browser doesn’t support HTML5 audio