El DSV- Volei Sant Cugat pateix per endur-se la victòria davant el Dos Hermanas de Sevilla

Les santcugatenques suen de valent, però acaben superant (3-1) el conjunt andalús


  • Comparteix:

El DSV- Club Voleibol Sant Cugat ha superat (3-1) el Cajasol Dos Hermanas de Sevilla en el partit corresponent a la dinovena jornada de la Lliga Iberdrola. Amb aquest triomf meritori, les santcugatenques tanquen un cap de setmana rodó davant d'un rival que, tot i ocupar la part baixa de la classificació, ha tingut diverses oportunitats per endur-se la victòria cap a Andalusia.

El duel ha començat més igualat del que estava previst arran d'alguns dubtes defensius mostrats per part de les santcugatenques. Ara bé, el conjunt entrenat per Rafa Ruiz, que ja havia perdut per la mínima contra el Dos Hermanas a la primera volta de competició, ha estat a temps de reaccionar i s'ha posat les piles en defensa. A partir d'aquest instant, les vermell-i-negres s'han endollat en atac i han pogut emportar-se el primer set tot i l'esforç coral de les andaluses (25-19).

El segon període ha estat, pràcticament, una calca del primer. Les santcugatenques han continuat cometent errors no forçats i l'equip sevillà, que arribava al partit amb la necessitat de puntuar per allunyar-se de la zona de descens, ha sabut treure profit d'algunes de les ocasions generades en atac. Tot i això, el Sant Cugat, que enguany està adquirint molta experiència, ha sabut estar més encertat en els trams decisius del període i s'ha acabat enduent el set per un ajustat 26 a 24.

No obstant això, les sevillanes no han llençat la tovallola i el tercer set ha acabat sent un punt d'inflexió. El Dos Hermanas, que ja havia tingut a tocar la victòria en els dos sets anteriors, ha continuat picant pedra i ha aconseguit escurçar distàncies (2-1) en part, gràcies a l'enorme tasca defensiva que ha frenat en sec el potencial de les vermell-i-negres.

La igualtat ha tornat a regnar en el quart i definitiu període en què tots dos equips han tingut oportunitats reals de guanyar el set. El Sant Cugat, però, que és un equip que ha demostrat saber patir en molts moments de la temporada, ha posat el focus en els petits detalls i s'ha acabat emportant el set (25-21) i la victòria.

El tècnic santcugatenc, Rafa Ruiz, ha ressaltat el plantejament del combinat rival i s'ha mostrat satisfet amb la victòria, que els permet seguir a la part alta de la taula de classificació tot i les ensopegades en les jornades anteriors.

Amb aquest nou triomf, les vermell-i-negres encadenen dues jornades consecutives sense perdre i agafen una mica d'aire de cara al tram final de competició. A la propera jornada, el conjunt santcugatenc visitarà la complicada pista de l'Arenal Emevé, que ocupa la setena posició a la taula classificatòria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.