El DSV-Volei Sant Cugat vol tenir el factor pista al play-off pel títol

Les santcugatenques tanquen la lliga regular a la pista del Kiele aquest dissabte a les 19 h

El DSV-Volei Sant Cugat vol assolir la quarta plaça / Foto: Mireia Norberto

Voleibol

Publicat el 17/mar/22 per Joan Garcia

El DSV-Voleibol Sant Cugat afronta la darrera jornada de la Lliga Iberdrola amb l'objectiu d'assolir la quarta plaça i tenir el factor pista a favor als quarts de final del play-off pel títol. Les santcugatenques, cinquenes i amb 35 punts, estan empatades a punts amb l'Avarca Menorca, però les balears tenen l'average particular guanyat amb les de Rafa Ruiz. El Volei Sant Cugat ha de guanyar aquest dissabte a les 19h a la pista del Kiele, tercer, i esperar l'ensopegada del Menorca en el seu partit davant el líder, el Gran Canària, per optar a la quarta plaça.

Un cop assegurada la seva participació, per segona vegada a la seva història, al play-off pel títol. El nou objectiu de les santcugatenques és la quarta plaça. Aquesta posició et permet tenir el factor pista a l'eliminatòria de quarts de final amb el primer partit de visitant, però el segon, i si cal un tercer, com a locals.

L'objectiu és complicat perquè cal guanyar a la pista del Kiele, tercer, i esperar la derrota del Menorca. Tot i les dificultats, el tècnic, Rafa Ruiz, es mostra optimista i creu en la capacitat de la plantilla per assolir aquesta posició.




DECLARACIONS

Rafa Ruiz

Moltes ganes d'assolir la quarta plaça i recuperar l'equip mental i físicament per aquest partit.

Your browser doesn’t support HTML5 audio