El DSV- Volei Sant Cugat finalitza quart i tindrà el factor pista a favor als quarts de final

Les santcugatenques s'enfrontaran amb l'Avarca Menorca en una eliminatòria al millor de tres partits


  • Comparteix:

Les santcugatenques jugaran davant l'Avarca Menorca als quarts de final / Foto: Cugat Mèdia

Les santcugatenques jugaran davant l'Avarca Menorca als quarts de final / Foto: Cugat Mèdia

El DSV-Volei Sant Cugat ha finalitzat la Lliga Iberdrola en quarta posició i tindrà el factor pista a favor als quarts de final pel títol. Les santcugatenques jugaran davant l'Avarca Menorca en una eliminatòria al millor de tres partits. El primer matx serà el cap de setmana del 26 i 27 de març. El segon i el tercer partit, si és necessari, es jugaran al pavelló de Valldoreix el cap de setmana del 2 i 3 d'abril. Les de Rafa Ruiz han sumat un punt d'or a la pista del Kiele aquesta jornada i que sumat a la derrota de l'Avarca Menorca ha possibilitat acabar en una històrica quarta plaça.

Les santcugatenques estan completant una temporada brillant i ja han fet història amb una quarta posició a la lliga regular. Aquest fet se li ha de sumar la participació en la Copa de la Reina on van quedar eliminades davant el campió, l'Haris.

La darrera jornada ha estat decisiva per assolir la quarta posició. Derrota (3-2) a la pista del Kiele, tercer, però un punt molt valuós. L'equip ja pensa en el play-off pel títol que jugaran per segona vegada a la història. El rival serà el mateix que el de la temporada passada, l'Avarca Menorca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.