Bep Llorens (Volei Menorca): 'El factor pista li dona un punt més a Sant Cugat al play-off'

El tècnic balear lloa la feina de l'entrenador santcugatenc Rafa Ruiz i el bon treball del club


  • Comparteix:

El tècnic, Bep Llorens, durant un temps mort d'un partit / Foto: Joan Morro

El tècnic, Bep Llorens, durant un temps mort d'un partit / Foto: Joan Morro

El tècnic de l'Avarca Menorca, Bep Llorens, ha explicat, en una entrevista a Cugat Mèdia, que 'el factor pista li dona un punt més al Volei Sant Cugat' a l'eliminatòria dels quarts de final del play-off pel títol que s'inicia aquest dissabte (19 h) a pista menorquina. Llorens ha destacat 'la igualtat entre tots dos equips' només separats per un sol punt a la lliga regular. L'eliminatòria és al millor de tres partits, el segon i el tercer partit, si s'escau, a Valldoreix el cap de setmana del 2 i 3 d'abril.

ESCOLTA-HO

Factor pista, un tret diferencial

El tècnic balear creu que la igualtat serà màxima entre tots dos conjunts, però que els dos equips arriben en situacions diferents. La temporada passada el Menorca va competir tota la campanya a la part alta i les santcugatenques van classificar-se per al play-off a les darreres jornades.

Aquesta temporada s'ha produït un canvi important. Les de Rafa Ruiz s'han mantingut a la part alta des de l'inici i les balears han completat una magnífica segona volta.

Per a Llorens, el factor pista pot donar un petit avantatge a les santcugatenques.

Quart contra cinquè

El Volei Sant Cugat ha finalitzat en quarta plaça a la lliga regular i amb només un punt sobre les balears que han ocupat la cinquena plaça. La igualtat serà màxima com reconeix Llorens. En els dos partits disputats a la lliga regular, triomf santcugatenc (3-1) a Valldoreix i derrota (3-0) a pista balear.

Menorca, un club i un tècnic històric

El conjunt menorquí és el club amb més temporades consecutives a lligues estatals amb 25 i el seu tècnic, Bep Llorens, en suma 17 al primer equip. 7 com a segon entrenador i 10 com a primer tècnic. Dues lligues i una Supercopa d'Espanya són el balanç de l'entrenador. L'afició omplirà el pavelló aquest dissabte per guanyar el primer punt de l'eliminatòria.







Bep Llorens

La diferència entre els dos equips és molt petita.

Bep Llorens

Serà molt igualat, una eliminatòria molt oberta i el factor pista és un punt més per al Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.