El tècnic Rafa Ruiz renova pel Volei Sant Cugat i complirà la desena temporada al primer equip

L'entrenador compleix 16 anys a l'entitat amb èxits com la participació de la Copa de la Reina o dels play-off pel títol

El tècnic, Rafa Ruiz, seguirà com a tècnic del primer equip / Foto: Mireia Norberto

Voleibol

Publicat el 11/abr/22 per Joan Garcia

El tècnic del primer equip del DSV- Club Voleibol Sant Cugat, Rafa Ruiz, ha renovat per la propera temporada i complirà la desena campanya consecutiva al capdavant del conjunt vermell-i-negre. Ruiz ha assolit una fita històrica situant l'equip santcugatenc en quarta posició i jugar la Copa de la Reina i dos play-off consecutius pel títol les dues últimes temporades.

Segueix l'idil·li entre el DSV- Club Voleibol Sant Cugat i Rafa Ruiz. El tècnic compleix 16 anys a l'entitat i 10 d'aquests són al capdavant del primer equip. Un ascens a Lliga Iberdrola, un triplet històric amb el juvenil a la temporada 2011-2012 guanyant Superlliga júnior, Campionat de Catalunya i Estatal són els èxits d'aquest referent del volei santcugatenc.

Amb el primer equip, Ruiz ha assolit dues participacions en els quarts de final pel títol de lliga i disputar la Copa de la Reina aquesta temporada amb eliminació als quarts de final davant l'Haris.