Ignasi Sanchís ascendeix amb el Barça a Superlliga 1, màxima categoria estatal del volei

Sanchís suma onze temporades i assoleix el campionat de Superlliga 2

Ignasi Sanchís, amb la copa de campió de Superlliga 2 / Foto: Àngel Sanchís

Voleibol

Publicat el 25/abr/22 per Joan Garcia

El jugador santcugatenc de voleibol Ignasi Sanchís ha guanyat la Superlliga 2 i d'aquesta manera assoleix l'ascens a Superlliga 1, màxima categoria estatal, amb el Club Voleibol Barcelona. Sanchís, suma 11 temporades al club blaugrana, i retorna a l'elit estatal del volei espanyol. Els blaugranes han guanyat la competició després de superar l'Haris i l'amfitrió, el Volei Textil Santanderina. El santcugatenc ja prepara el campionat d'Espanya júnior on espera sumar el títol.

Tot i la seva curta edat, 19 anys, Sanchís ja ha sumat un trofeu molt preuat, la Superlliga 2, després d'aixecar el títol aquest cap de setmana a Santander. Sanchís es va inciar a les files del CV Barcelona, amb 9 anys, i ha anat escalant categories fins a arribar al primer equip. "Estic molt content per aquest ascens i esperem fer una molta bona temporada a Superlliga 1" argumenta el santcugatenc.

La propera cita per al jugador blaugrana serà el mes que ve amb l'Estatal júnior on vol superar la tercera plaça assolida a la passada edició.




DECLARACIONS

Ignasi Sanchís

Retornem a la màxima categoria estatal i esperem fer una temporada molt bona.

Your browser doesn’t support HTML5 audio