El Club Voleibol Sant Cugat vol acollir la propera edició de la Copa de la Reina

L'entitat santcugatenca presentarà la candidatura oficial al setembre


  • Comparteix:

El Volei Sant Cugat vol acollir la Copa de la Reina / Foto: Mireia Norberto

El Volei Sant Cugat vol acollir la Copa de la Reina / Foto: Mireia Norberto

El Club Voleibol Sant Cugat vol acollir la propera edició de la Copa de la Reina, prevista per al febrer de 2023. L'entitat santcugatenca presentarà la candidatura oficial al setembre amb l'objectiu de ser la seu per primer vegada de la competició del KO, que arriba a la 47a edició. El fet d'organitzar la competició, que en l'última edició va tenir lloc a Lugo, atorga plaça directa al club amfitrió juntament amb altres cinc conjunts. La presidenta de l'entitat santcugatenca, Maria Manen, ressalta que 'acollir aquesta competició convertiria Sant Cugat en un centre neuràlgic de l'esport estatal'.

La competició es divideix en tres dies. Divendres es disputen els quarts de final, dissabte és el torn de les semifinals i la final serà diumenge. La primera quinzena de febrer és la data marcada per a l'esdeveniment.

L'entitat santcugatenca ha participat dues vegades a la Copa de la Reina, la darrera enguany amb derrota als quarts de final davant el campió, l'Haris.


Maria Manen

Per a la ciutat seria bo, però seria una decisió de la federació. Ho demanarem. Creiem que donaria visibilitat a la ciutat, amb cinc dies de volei de nivell estatal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.