El DSV-Volei Sant Cugat incorpora tres jugadores per al nou curs

Les santcugatenques renoven la majoria de la plantilla, però amb les baixes de Natàlia Matamoros i Marta Garcia


  • Comparteix:

D'esquerra a dreta, Cami Maldonai Anna Newsome que seguiran a la plantilla / Foto: Mireia Norberto

D'esquerra a dreta, Cami Maldonai Anna Newsome que seguiran a la plantilla / Foto: Mireia Norberto

El primer equip del DSV- Club Voleibol Sant Cugat manté el bloc de les últimes temporades i amb únicament dues baixes, Marta Garcia i Natàlia Matamoros. Per contra, el club incorpora Maria Antonia Gomila de l'Avarca Menorca, Alejandra Hurtado del CV Barcelona i Maria Brun que puja de l'equip filial. Les santcugatenques volen igualar, com a mínim, el curs passat on van disputar els quarts de final de la Copa de la Reina i el play-off pel títol de lliga. El tècnic, Rafa Ruiz, ha ressaltat que 'la barreja de joventut amb veterania fan que l'equip incrementi la qualitat'.

Dues baixes i tres altes. Aquest és el resum de la plantilla del conjunt santcugatenc de cara al nou curs a la Lliga Iberdrola. Les baixes de Marta Garcia i Natàlia Matamoros són les úniques que no seguiran amb l'equip. Per contra arriben dos fitxatges destacats. La lliure internacional Maria Antonia Gomila que procedeix de l'Avarca Menorca aportarà molta experiència i qualitat després de cinc anys al conjunt balear.

També s'incorpora la central Alejandra Hurtado del CV Barcelona, una de les joves promeses del volei estatal amb 19 anys. Finalment, el capítol d'altes es tanca amb la punta Maria Brun que puja del filial. L'entrenador, Rafa Ruiz, ressalta la dificultat de la competició on tots els equips s'han reforçat molt.




Rafa Ruiz

Estic molt content amb la plantilla que hem format i amb una barreja de gent jove i jugadores amb experiència.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.