El DSV- Volei Sant Cugat cau davant l'Haro Rioja i continua sense poder aixecar el vol

Les santcugatenques, que encara no han guanyat cap partit de lliga, perden davant les riojanes (2-3) al tie-break

El DSV- Club Voleibol Sant Cugat ha caigut (2-3) davant l'Haro Rioja en el partit corresponent a la tercera jornada de la Lliga Iberdrola. Amb aquesta nova derrota, les santcugatenques encara no han guanyat cap partit de lliga i continuen ocupant la part baixa de la classificació.

El duel ha començat més igualat del que estava previst arran d'alguns dubtes defensius mostrats per part de les santcugatenques. Ara bé, el conjunt entrenat per Rafa Ruiz, que havia encaixat dues derrotes en les primeres jornades de competició, ha estat a temps de reaccionar i s'ha posat les piles en defensa. A partir d'aquest instant, les vermell-i-negres s'han endollat en atac i han pogut emportar-se el primer set tot i l'esforç coral de les visitants (25-21).

El segon període ha estat, pràcticament, una calca del primer. Les santcugatenques han continuat cometent errors no forçats i l'equip riojà, que també arribava al partit amb la necessitat de puntuar per allunyar-se de la zona de descens, ha sabut treure profit d'algunes de les ocasions generades en atac. Amb tot, l'Haro Rioja s'ha acabat enduent el set per la mínima i que situava l'empat en el marcador (23-25).

Amb l'embranzida del segon set, les riojanes han continuat picant pedra, especialment en l'àmbit defensiu, i s'han situat per davant en el marcador tot aprofitant les diverses errades defensives i la falta d'encert del conjunt de Rafa Ruiz (16-25). Al quart període, però, les santcugatenques, amb l'aigua al coll, han pogut salvar el 'matx-ball' i han dut el partit al tie-break després d'endur-se el set amb molta solvència (25-15).

La igualtat ha tornat a regnar en el cinquè i definitiu període en què tots dos equips han tingut oportunitats reals de guanyar el set. L'Haro Rioja, però, que és un equip amb experiència i que sap patir en molts moments de la temporada, ha posat el focus en els petits detalls i s'ha acabat emportant el set (12-15) i la victòria.

Amb aquesta derrota, les vermell-i-negres encadenen tres jornades consecutives sense guanyar i cauen considerablement fins a la part baixa de la taula de classificació. A la propera jornada, el conjunt santcugatenc visitarà la complicada pista de l'Arenal Emevé, que ocupa la tercera posició a la taula classificatòria.