El DSV- Volei Sant Cugat suma el quart triomf consecutiu a la pista de l'Heidelberg

Les santcugatenques s'imposen (1-3) a pista canària

Imatge del partit entre l'Heidelberg i el DSV-Volei Sant Cugat / Foto: RFEVB

El DSV- Club Voleibol Sant Cugat ha guanyat (1-3) a la pista de l'Heidelberg canaria a la jornada 7 de la Lliga Iberdola i ja sumen quatre victòries consecutives. Les de Rafa Ruiz han fet un gran tercer i quart set amb un sòlid servei que ha estat clau per aconseguir guanyar el partit. Amb la victòria davant el cuer de la categoria, les santcugatenques ocupen la quarta posició de la classificació i reben la propera jornada la visita d'un altre conjunt canari, el Gran Canària Urbasser.

El primer set ha sigut clarament dominat per les santcugatenques amb un servei molt sòlid i bones accions defensives que han permès obrir escletxa en el marcador (15-25). En el segon set, els primers minuts han sigut dominats per les de Rafa Ruiz amb un parcial de (6-8) però les locals han reaccionat, havien de fer-ho perquè encara no han assolit cap victòria i són els cuers de la categoria. Amb un bon servei i amb molt bons bloquejos defensius han capgirat el marcador (16-13) i les canàries han continuat així fins al final del segon set (25-18).

Les santcugatenques han millorat en el tercer set i s'han avançat en el marcador amb un parcial de (6-8). Les de Rafa Ruiz han anat creixent a mesura que passaven els minuts amb grans accions defensives i han mantingut la distància en el marcador fins al final (23-25). En el quart i últim set les locals han abaixat els braços i amb un parcial de (14-21) han deixat clarament sentenciat el partit. El matx s'ha acabat amb el definitiu (19-25) amb un darrer set que només ha tingut un color, el vermell-i-negre.

Amb aquesta victòria les santcugatenques es mantenen a la part alta de la classificació.