El DSV-Volei Sant Cugat recupera la senda de la victòria a la pista del Madrid Chamberí

Les santcugatenques s'imposen (0-3) amb un gran servei

Imatge del partit Madrid Chamberí-DSV- Club Voleibol Sant Cugat / Foto: RFEVB

El DSV- Club Voleibol Sant Cugat ha guanyat (0-3) a la pista de Madrid Chamberí Total Energies a la novena jornada de la Lliga Iberdola i ha tornat a la senda de la victòria després de caure davant el líder el passat cap de setmana. Les de Rafa Ruiz han fet un gran primer set amb un sòlid servei que ha estat clau per endur-se la victòria. El segon i el tercer set ha sigut molt més igualat, però les vermell-i-negre han estat millor en els moments clau. Amb la victòria davant el penúltim classificat de la categoria, les santcugatenques ocupen la cinquena posició de la classificació i reben la propera jornada la visita del segon classificat, el CV Tenerife Libby's La Laguna.

El primer set ha sigut clarament dominat per les santcugatenques amb un servei molt sòlid i bones accions defensives que han permès obrir escletxa en el marcador ràpidament i el set només ha tingut un color, el vermell-i-negre (12-25).

En el segon set, els primers minuts han sigut dominats per les de Rafa Ruiz amb un parcial de (4-6) i ha continuat fins al (11-15) amb un gran servei. Les locals han reaccionat, a mesura que anaven passant els minuts han agafat confiança fins a capgirar el marcador (19-18). Les de Rafa Ruiz han millorat la defensa i els bloquejos i han pogut donar-li la volta al marcador fins al (22-25) final.

Les madrilenyes han començat dominant en el tercer set (6-4) amb un servei més efectiu i fent els punts més curts perquè els intercanvis no els hi estava funcionant. Les vermell-i-negres han millorat el servei i amb molt bons bloquejos i han començat a ser més protagonistes en el joc (11-15). Un parcial de (12-9) a favor de les locals ha posat emoció al partit (23-24), però un error en el servei de les madrilenyes ha certificat la victòria per les de Sant Cugat amb el (23-25) final.