El DSV- Volei Sant Cugat planta cara davant el totpoderós Haris, però acaba perdent

Les santcugatenques han caigut derrotades (1-3) davant el potent conjunt canari

El DSV- Club Voleibol Sant Cugat ha perdut (1-3) davant l'Haris a la jornada 9 de la Lliga Iberdrola. Les santcugatenques han plantat cara, però s'han vist superades a la xarxa davant un conjunt canari que aspira a guanyar la lliga i que disputa competició europea. Les de Rafa Ruiz han guanyat el segon set, però en el tercer i quart període han caigut derrotades davant un efectiu Haris. Les santcugatenques són sisenes i jugaran la propera jornada a la pista del Sayre canari, setè.

El primer set ha estat de domini visitant sobretot a la xarxa on les visitants han demostrat molta autoritat amb un 3 a 8 de sortida. Aquest avantatge ha estat definitiu per a les jugadores canàries. El 17 a 25 ha demostrat la superioritat visitant. Canvi radical al segon set on el DSV- Club Voleibol Sant Cugat ha fet un inici brillant amb un 4 a 0. Tot i aquest marge s'ha arribat ajustat al tram final amb un empat a 16. Finalment major encert local amb el 25 a 22.

El tercet set només ha tingut un equip a la pista, l'Haris amb una alta efectivitat a la xarxa. Una piconadora visitant i que ha donat el parcial per a les jugadores canàries amb el 15 a 25.

El quart i definitiu set ha caigut del bàndol visitant. La clau ha estat el 6 a 11 del tram intermig del període. Set (15-25) i partit per a l'Haris. El tècnic, Rafa Ruiz, admet que "ens ha faltat treball col·lectiu i en aquest partit no hem estat totes com equip".

Rafa Ruiz

Davant rivals que són molt potents, ens ha faltat treball d'equip d'alguna jugadora.