Ricardo Torronteras (Cajasol): 'Respectem molt el Volei Sant Cugat, serà un partit molt igualat'

El tècnic andalús creu que els dos partits jugats de lliga regular no són cap referent

Ricrado Torronteras durant un matx amb el Cajasol / Foto: Tomas Quifes

Voleibol

Publicat el 15/feb/23 per Joan Garcia

El tècnic del Cajasol, Ricardo Torronteras, rival del DSV- Club Voleibol Sant Cugat als quarts de final de la Copa de la Reina que es disputa aquest divendres a Sant Cugat, augura un partit molt igualat i sense cap referència als dos partits de lliga regular on les sevillanes es van imposar a les santcugatenques. Torronteras admet que 'tenim molta ambició i volem aixecar el títol perquè portem molts anys sense jugar la competició del ko'. El matx es disputa aquest divendres a les 20 h al Pav 3 de la Rambla del Celler.

Escolta-ho

Més d'una cinquantena d'aficionats del Cajasol es desplacen aquest divendres per veure el debut de l'equip després de molts anys d'absència a la Copa de la Reina. L'equip ocupa la quarta posició a la Lliga Iberdrola i arriba en un molt bon moment de forma. Sobre les possibilitats d'accedir a semifinals, Torronteras ressalta que "serà difícil perquè tindran al davant un Volei Sant Cugat que té molt potencial i que en els dos partits jugats contra nosaltres no han demostrat el potencial que tenen".

"El club santcugatenc és un referent a nivell estatal amb un gran planter i un equip molt competitiu" ressalta Torronteras.




DECLARACIONS

Ricardo Torronteras

Els dos partits de Lliga Iberdrola no són cap referent. El Volei Sant Cugat té molt potencial.

Your browser doesn’t support HTML5 audio