La Copa de la Reina de voleibol es presenta en societat a Sant Cugat

La competició es disputa entre divendres i diumenge sota l'organització del DSV- Club Voleibol Sant Cugat


  • Comparteix:

Presentació de la Copa de la Reina de volei al Pav 3 / Foto: Ajuntament

Presentació de la Copa de la Reina de volei al Pav 3 / Foto: Ajuntament

La 48a edició de la Copa de la Reina de voleibol, sota l'organització del DSV- Club Voleibol Sant Cugat, s'ha presentat aquest dimarts al Pav 3 de la Rambla del Celler. La competició s'inicia divendres amb els quarts de final, les semifinals seran dissabte a la tarda i diumenge arribarà la gran final a les 12.30 h. La secretària general de l'Esport, Anna Caula; el president de la Federació Espanyola de Voleibol, Agustín Martín; la presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora; i l'alcaldessa, Mireia Ingla, han presidit l'acte. Catalunya torna a ser seu d'una Copa de la Reina després de 2003 organitzada a Salou.

Tret de sortida a la 48a edició de la Copa de la Reina de voleibol amb la presentació de la competició. Tots els assistents han coincidit a destacar el paper fonamental del DSV- Club Voleibol Sant Cugat com a organitzador de la competició i el model de planter competitiu de l'entitat.

Sobre aquest tema, el president de la Federació Espanyola de Voleibol, Agustín Martín, ha ressaltat que el club santcugatenc "és una entitat històrica del volei estatal amb una de les millors bases". L'alcaldessa, Mireia Ingla, s'ha mostrat orgullosa d'acollir la Copa de la Reina i "ser un exemple i referent d'excel·lència esportiva femenina".

El tècnic, Rafa Ruiz, i la capitana de l'equip, Camila Maldonado, també han assistit a l'acte i s'han mostrat ambiciosos per superar els quarts de final. El DSV- Club Voleibol Sant Cugat debutarà divendres a les 20 h davant el Cajasol als quarts de final. El guanyador s'enfrontarà l'Haris, vigent campió, a les semifinals dissabte a les 19.30 h.




Mireia Ingla

El DSV- Volei Sant Cugat és un exemple de club i d'esport femení.

Agustín Martín

Aquesta Copa de la Reina servirà per posicionar més a la ciutat i l'esport del volei.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.