Sant Cugat corona l'Haris com a campió de la Copa de la Reina de voleibol

El conjunt de Tenerife s'ha imposat (3-2) davant el Gran Canària en un Pav 3 ple a vessar


  • Comparteix:

L'Haris canari ha revalidat el títol de campió de la Copa de la Reina de voleibol després de superar (3-2) el Gran Canària en una final molt ajustada disputada aquest diumenge al Pav 3 de la nostra ciutat sota l'organització del DSV- Club Voleibol Sant Cugat. El matx ha estat ple d'alternatives en el marcador amb dos conjunts que han exhibit un gran joc i potencial a la pista. L'Haris s'ha endut el primer set, però la reacció del Gran Canària ha estat molt ràpida i s'ha endut el segon i el tercer situant el 2 a 1. Finalment, l'Haris en un quart període per emmarcar i un tie break ple d'ofici li han servit per guanyar la competició del ko per segon any consecutiu. El ministre d'Esport i Cultura, Miquel Iceta, el president del Consell Superior d'Esports, José Manuel Franco, i l'alcaldessa, Mireia Ingla, han presidit la final i han fet l'entrega de premis.

Partit d'infart el que s'ha viscut en un remodelat Pav 3 per acollir la final de la Copa de la Reina amb gairebé 1.000 espectadors. La final veïnal entre els dos conjunts de les Canàries ha estat plena d'emoció, tensió i d'un gran espectacle de voleibol.

L'Haris ha començat com un coet i ha marxat amb un 4 a 12, però el Gran Canària ha reaccionat, però no ha estat suficient perquè l'Haris s'ha endut el primer parcial (25-22). El conjunt de Tenerife ha reaccionat amb un gran domini a la xarxa que li han permès endur-se el segon set (25-19) i el tercer més ampli (25-16).

El Gran Canària dominava per 2 a 1 i estava a un sol set d'aixecar la Copa de la Reina, però l'Haris ha defensat amb dents i ungles el títol i ha tirat d'èpica. 27 a 29 en el quart set amb punts molt emocionant. Amb el 2 a 2 màxima emoció i tie break. Un 8 a 2 d'inici per a l'Haris ha posat costa avall el matx, però el Gran Canària ha reaccionat massa tard. Punt final, 13 a 15 per a l'Haris i alegria final amb sentiments de molta emoció, abraçades triomfants i moment d'esperar per aixecar el títol.

El ministre d'Esport i Cultura, Miquel Iceta, ha estat l'encarregat d'entregar la Copa de la Reina a les guanyadores. El punt d'esportivitat ha arribat quan les subcampiones han felicitat les campiones en un gest ple de valors. Una Copa de la Reina que deixa l'Haris com a bicampió i al DSV- Club Sant Cugat com un amfitrió perfecte organitzant la competició. El tècnic de l'Haris, Juan Diego Garcia, ressalta la bona feina de les seves jugadores davant un gran rival.

La festa del volei estatal ha coronat Sant Cugat com el centre neuràlgic d'aquest esport durant tot el cap de setmana.





Juan Diego Garcia

Hem fet un molt bon partit i feia temps que no assolíem dues Copes de la Reina consecutives.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.