El DSV- Volei Sant Cugat cau per la via ràpida davant un intractable Gran Canaria

El conjunt illenc es desfà en tres sets de les vermell-i-negres, que no han pogut plantar cara al líder de la competició


  • Comparteix:

Imatge d'un moment del partit / Foto: RFEVB

Imatge d'un moment del partit / Foto: RFEVB

El DSV- Volei Sant Cugat ha caigut (3-0) per la via ràpida aquest dissabte a la pista del Gran Canaria, el líder intractable de la Lliga Iberdrola. Les de Rafa Ruiz no ha pogut plantar cara al conjunt illenc, que no ha patit per endur-se el partit en només tres sets. Malgrat la derrota, les santcugatenques es mantenen en places de play-off a falta de tres jornades per a la fi de la temporada regular. A la següent jornada, el Volei Sant Cugat rep a casa el Madrid Chamberí, el cuer.

El primer set ha caigut de banda de les locals, que després d'un inici igualat han posat una marxa més i s'han endut el parcial per 25 a 14. En el segon set s'ha repetit la mateixa dinàmica, amb un Volei Sant Cugat que ha anat sempre a remolc del Gran Canaria i que acabat caient pel mateix resultat, 25 a 14. El Gran Canaria ha posat el punt final a l'enfrontament després de guanyar el tercer set per 25 a 15.

Aquesta derrota deixa al conjunt santcugatenc en cinquena posició a l'espera del partit entre el Sayre i l'Avarca Menorca. Sigui quin sigui el resultat, les de Rafa Ruiz es mantenen en places de play-off i ja posen la mirada en les últimes tres jornades de la competició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.