Caixa o faixa per al DSV Volei Sant Cugat aquest divendres a Sevilla

Les santcugatenques han de guanyar a la pista del Cajasol per forçar el tercer partit dels quarts de final pel títol de lliga


  • Comparteix:

El DSV Volei Sant Cugat necssita guanyar a Sevilla divendres / Foto: Mireia Noberto

El DSV Volei Sant Cugat necssita guanyar a Sevilla divendres / Foto: Mireia Noberto

El DSV Club Voleibol Sant Cugat afronta el segon partit de la sèrie dels quarts de final pel títol de lliga aquest divendres a les 19 h a la pista del Cajasol a Sevilla. Les santcugatenques van caure derrotades en el primer partit i hauran de guanyar per no quedar eliminades. En cas de triomf de les de Rafa Ruiz forçarien el tercer partit que es disputaria dissabte a pista andalusa. El DSV Volei Sant Cugat ha perdut els quatre partits disputats davant les sevillanes tant a la lliga regular com a la Copa de la Reina.

El DSV Volei Sant Cugat viatja a Sevilla en un desplaçament complicat en el segon matx dels quarts de final. El Cajasol és l'autèntic botxí de les santcugatenques aquesta temporada a qui ha derrotat en els dos partits de la lliga regular, als quarts de final de la Copa de la Reina i en el primer partit dels quarts de final pel títol.

Amb aquests antecedents, el tècnic, Rafa Ruiz, creu que s'han de centrar en anar punt a punt i oferir la millor versió a la pista.




Rafa Ruiz

Hem de pensar punt a punt i oferir la nostra millor versió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.