CV Sant Cugat - Ícaro Alaró : David contra Goliat


  • Comparteix:

El Club Voleibol Lubesa Sant Cugat rep dissabte l'Ícaro Alaró, un dels màxims favorits per aconseguir l'ascens a la Superlliga femenina. Les noies de Javi Peña són conscients de la dificultat del partit però no descarten plantar cara.

El partit d'aquest dissabte és dels que guanyar sembla una utopia. I és que visita el PAV-3 l'Ícaro Alaró, l'equip amb la plantilla més potent de la lliga FEV. El conjunt balear compta a les seves files amb 4 argentines, 1 jugadora txeca, 1 veneçolana, 1 belga i 1 dominicana. Però per sobre de totes elles destaca l'internacional italiana Maurizia Cacciatori, considerada la millor jugadora del món l'any 1998.

Les jugadores del Club Voleibol Lubesa Sant Cugat saben del potencial del conjunt rival, així que més que vèncer es marquen com a objectiu plantar cara i, si és possible, guanyar algun set. Tot i això, el tècnic Javi Peña sap que serà molt difícil guanyarn un parcial davant aquest autèntic equipàs.

Javi Peña

És un equip de superlliga. Serà difícil guanyar fins i tot un set

De fet, el tècnic ha enfocat els entrenaments d'aquesta setmana a preparar propers partits amb rivals directes a la taula. Per Peña el partit contra les illenques és perquè les jugadores gaudeixin.

Javi Peña

Nosaltres aquesta setmana hem enfocat la preparació per propers compromisos. És un partit per disfrutar


El Club Voleibol Lubesa Sant Cugat - Ícaro Alaró es jugarà dissabte a les 7 de la tarda al PAV-3 de la Rambla del Celler.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.