La lluita pel 8è lloc passa per Alcorcón


  • Comparteix:

El Club Voleibol Lubesa Sant Cugat visita la pista de l'Alcorcón amb l'objectiu d'encadenar, per primera vegada a la temporada, dues victòries consecutives. El triomf és indispensable si l'equip vol lluitar per la vuitena posició.

No hi ha dubte que el Club Voleibol Lubesa Sant Cugat està en el millor moment de la temporada. Ha guanyat dos dels últims tres partits disputats i, el que és més important, està evidenciant una progressió en el joc. Aquesta millora, però, s'ha de certificar dissabte a la pista de l'Alcorcón, un dels rivals que també es troba a la part baixa de la taula.

El conjunt madrileny és ara mateix el desè, o el que és el mateix, l'avantpenúltim, amb tres victòries, i necessita el triomf per assegurar-se la permanència. Mentrestant, l'equip santcugatenc ocupa la novena posició i respira molt més tranquil amb cinc victòries.

Tant el cos tècnic com les jugadores del Club Voleibol Lubesa Sant Cugat afronten el partit amb una motivació extra. I és que no obliden la derrota patida a la primera volta per 0 sets a 3 en el que va ser el pitjor partit de la temporada. A més a més, l'equip sap que només una victòria a Alcorcón els permetria lluitar pel vuitè lloc amb el Cide de Mallorca. Escoltem l'entrevista que el nostre company Eric Jiménez ha realitzat a la capitana de l'equip santcugatenc, Maria Tortosa.


Maria Tortosa





El partit es jugarà dissabte a Alcorcón a partir de dos quarts de sis de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.