El CV Lubesa Sant Cugat, sense opcions

El Club Voleibol Lubesa Sant Cugat cau derrotat a casa davant la Universidad de Almeria per 0 sets a 3. El conjunt andalús imposa en tot moment la seva superioritat i les noies de Javi Peña només inquieten les visitants en el segon set.

La diferència entre els equips de la part alta de la taula i els de la part baixa és, en aquesta lliga FEV, abismal. Els pressupostos no tenen res a veure i això repercuteix en les plantilles. I ahir es va tornar a evidenciar. La Universidad de Almería va passar com un cicló pel PAV-3 i es va imposar amb comoditat per 0 sets a 3 (13-25,20-25,11-25).

Cal afegir que el Club Voleibol Lubesa Sant Cugat va haver d'afrontar el partit amb la baixa de la seva lliure titular Mar Miñana, que no va poder jugar per molèsties als lligaments del genoll. En la seva posició va jugar Marta Garcia. Precisament la jove jugadora santcugatenca explica que tot i la diferència entre els dos conjunts, l'equip podria haver fet molt més.

Marta Garcia

Quan t'enfrontes a un equip superior a tu i perds sense fer un bon partit et quedes amb mal sabor de boca.

L'inici de l'enfrontament no va ser gens bo per les santcugatenques, que ràpidament es van veure per sota del marcador. En tan sols deu minuts, el primer set estava sentenciat, ja que l'electrònic reflectia un 7 a 15. D'aquí al final, domini andalús i primer set per les visitants (13-25).

En el segon parcial es va poder veure la millor versió de les santcugatenques. Aquesta millora va permetre veure un joc d'atac realment espectacular de tots dos conjunts. Les dades són clares: el segon set va finalitzar amb 12 punts de rematada per les locals i 13 per les visitants. Amb molta igualtat s'arribava en el tram final del set (18-18). Va ser llavors quan una sèrie d'errors de les santcugatenques en la recepció, sumat a l'encert de les visitants, va col·locar un parcial de 0-4 al marcador que deixava en va l'esforç de les locals. En els últims instants, intercanvi de punts i la Universidad de Almería s'apuntava el segon set (20-25). Marta Garcia comenta que l'equip es va ofuscar en els moments decisius.

Vam tenir una mala ratxa, no sabíem per on passar la pilota.

El 0 a 2 va fer molt mal anímicament al Club Voleibol Lubesa Sant Cugat que en el tercer set no va tenir cap mena d'opció. Un parcial d'1-11 d'inici va tirar per terra qualsevol esperança de plantar cara i les andaluses van emportar-se el set de manera còmoda (11-25).

Amb aquesta derrota, el conjunt santcugatenc es manté a la novena posició, amb 5 victòries i 14 derrotes. La setmana vinent, visita a la pista de l'Ícaro Alaró, el líder d'aquest grup B de la lliga FEV i que només ha perdut un partit. Després d'aquesta jornada s'ha consumat el descens matemàtic de la Universidad de Alicante, que un cop disputades 19 jornades encara no sap què és guanyar.