CV Sant Cugat-Viladecans: últim partit al PAV-3


  • Comparteix:

El Club Voleibol Lubesa Sant Cugat rep el Viladecans en el darrer derbi català de la temporada a la lliga FEV. Les noies de Javi Peña es volen treure l'espina del mal partit de la primera volta i obsequiar a l'afició amb un triomf en l'últim partit que disputen a casa.

El passat 9 de desembre el Club Voleibol Lubesa Sant Cugat sortia apallissat per 3 sets a 0 de la pista del Viladecans en el pitjor partit de la temporada. Una derrota que va fer mal i que tenen present tant les jugadores com cos tècnic del conjunt santcugatenc. Tres mesos després arriba l'oportunitat d'esborrar aquella desfeta amb un triomf convincent a casa.

Serà complicat, ja que el Viladecans es troba un esglaó per sobre. Té 4 victòries més que el conjunt santcugatenc i ha demostrat una major regularitat al llarg de la lliga. De totes maneres, és d'aquells partits que si les noies de Javi Peña estan inspirades es poden guanyar. La capitana de l'equip, Maria Tortosa, explica que li tenen ganes al Viladecans.

Maria Tortosa

Al partit de la primera volta no vam estar a l'alçada. Si fem les coses bé tindrem opcions de guanyar.


Després de l'última jornada la vuitena posició està gairebé impossible. Queden dos partits i cal centrar-se en mantenir el novè lloc. S'aconseguiria si es guanyen els dos partits. En cas de guanyar-ne un dels dos caldria esperar també una punxada de l'Alcorcón. Maria Tortosa creu que és important conservar la novena plaça i si es pot donar espectacle.

Maria Tortosa

Intentarem donar espectacle fins al final


Serà l'últim partit de lliga al PAV-3. El matx entre el Club Voleibol Lubesa Sant cugat i el Viladecans Solfix es disputarà dissabte a les 19 hores.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.