El CV Lubesa Valldoreix opta a l'ascens a la Primera Nacional


  • Comparteix:

El Club Voleibol Lubesa Valldoreix, filial del Sant Cugat, disputarà aquest cap de setmana el play-off Català per classificar-se per les fases d'ascens a la Primera Divisió Nacional. El conjunt santcugatenc aconsegueix aquesta fita després d'acabar quart a la lliga regular, gràcies a un últim triomf a la pista del Sant Esteve.

Després que el primer equip de l'entitat santcugatenca fa setmanes que s'ha assegurat la permanència, ara el protagonisme és pel sènior "B", el Club Voleibol Lubesa Valldoreix. El conjunt santcugatenc, que milita a la Primera Catalana, disputarà el play-off català per classificar-se per a les fases d'ascens a la Primera Nacional.

Per aconseguir-ho, les valldoreixenques han hagut de finalitzar entre les quatre primeres de la lliga regular. Precisament, han acabat en quart lloc, després de guanyar un últim partit a cara o creu a la pista del Sant Esteve. Els dos equips arribaven amb 13 victòries i empatats a la classificació. Tot i això, el partit no va reflectir la igualtat a la taula, ja que el conjunt santcugatenc va passar literalment per sobre del Sant Esteve: 0 sets a 3 (18-25, 19-25, 12-25). El tècnic del Valldoreix, Valeriano Ruiz, elogia aquest últim partit de les seves jugadores.

Valeriano Ruiz

Vam sortir una mica nervioses però vam acabar fent un partidàs


D'aquesta manera, el Club Voleibol Lubesa Valldoreix jugarà el play-off català aquest cap de setmana a Torreferrera, Lleida. La competició es disputa en format lligueta i els rivals són el Santa Coloma (3r a la lliga regular), el Torrefarrera (2n) i l'Aula (1r). Els dos primers classificats accediran a les fases d'ascens a la Primera Divisió Nacional. Valeriano Ruiz comenta que l'objectiu de la temporada està complert, que el seu equip no té res a perdre i per això no descarta quedar entre els dos primers.

Valeriano Ruiz

Hem de sortir a passar-nos-ho bé però molt conscients que podem donar la sorpresa


El conjunt santcugatenc debutarà dissabte al matí contra l'Aula. A la tarda jugarà davant el Torrefarrera i tancarà diumenge al matí contra el Santa Coloma.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.