Moviments al Lubesa Sant Cugat


  • Comparteix:

Marta Garcia i Iris López seguiran la temporada vinent al primer equip del Club Voleibol Sant Cugat, després d'haver refusat diverses ofertes de Superlliga. A més, el club ha lligat la incorporació de la central Estela Soler i la col·locadora Demelsa Roldan, del Club Natació Sabadell.

El Club Volei Sant Cugat continua perfilant la temporada vinent. Tothom al club sap que per afrontar una temporada a la renovada lliga FEV s'ha de tenir un bloc potent. Per això no s'ha volgut esperar. De moment, el nou tècnic Gervasio Stopiello ja compta amb 10 jugadores fixes. Dues jugadores cridades a ser impotrants, Marta Garcia i Iris López, continuen el club. Totes dues van destacar al Campionat d'Espanya juvenil i tenien ofertes d'equips de Superlliga però han preferit restar a la nostra ciutat. Miquel Martínez, president del club, explicava com ha anat el procès de renovació.

Miquel Martínez

Des del club s'ha donat un toc de credibilitat a aquestes noies. La seva continuitat està garantida

A més, el club ja ha concretat dues incorporacions més. Es tracta de dues jugadores nascudes l'any 1981. La central Estela Soler i la col·locadora Demelsa Roldan. Totes dues provénen del Club Volei Sabadell.
Però això no és tot. L'equip tècnic encara no ha tancat el capítol d'altes. Ara mateix Gervasio Stopiello compta amb 10 jugadores. El tècnic uruguaià , però, encara vol incorporar dues jugadores més.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.