Preparant la tempoarada, a l'espera d'algun reforç


  • Comparteix:

El Club Voleibol Sant Cugat començarà la tempoarada el mes d'octubre a camp del Bahía de Mazarrón. També fora de casa, a Lleida, les santcugatenques posaran el punt i final a la lliga regular. D'altra banda, la secretaria tècnica segueix buscant una o dues incorporacions per reforçar l'equip.

La Federació Espanyola de Voleibol ha fet oficial el calendari de Lliga FEV Femenina, on hi és el Lubesa Sant Cugat. L'equip que dirigeix Gervasio Stopiello iniciarà la temporada més tard del que és habitual, ja que ho farà el 20 d'octubre. A més debutarà en camp contrari, concretament a la pista del Bahía de Mazarrón. En la segona jornada les santcugatenques rebran al PAV 3 al Playa de Finestrat. La temporada finalitzarà el 15 de març també fora de casa, a la pista del Camp Escolar de Lleida. Aquest fet però, sembla no preocupar Stopiello.

Gervasio Stopiello

Una mica. Però sino es concreta res ara, s'haurà d'esperar al setembre


Pel que fa al capítol d'altes i baixes, el conjunt santcugatenc segueix a l'espera de lligar algun reforç, sobretot de cara a la posició de receptora. El tècnic local disposa a hores d'ara de 10 jugadores, tot i que assegura estar un pèl nerviós al veure que no s'acaben de concretar més incorporacions.


Gervasio Stopiello

A mi m'és bastant igual, la veritat. Hi ha equips de molt nivell i serà important començar bé



Les santcugatenques començaran la pretemporada el 27 agost, amb l'objectiu d'arribar molt fortes al primer tram de campionat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.