El Sant Cugat trenca una ratxa negativa


  • Comparteix:

El Club Voleibol Lubesa Sant Cugat guanya per 3 sets a 0 a l'Universitat de València. Les santcugatenques es mostren molt superiors al seu rival i tornen a vèncer després de dues jornades.

Victòria i dos punts més per al Lubesa Sant Cugat en un partit jugat al Pavelló de Valldoreix degut a la disputa del mundial de Balls de Saló al Complex Esportiu de la Rambla del Celler. Després de dues derrotes consecutives, les santcugatenques trenquen una dinàmica negativa contra l'Universitat Politècnica de València, en un partit en què tenia les baixes de Marta García , Demelza Roldán i Estel·la Soler.

El primer set ha estat el més igualat dels tres. Cap dels dos equips ha estat capaç, de distanciar-se en el marcador i el set s'ha decidit finalment amb un 27 a 25 favorable al Lubesa. En el segon set, el Sant Cugat ha hagut de remuntar diferències de 7 punts, però finalment s'ha impossat per 25 a 22.

Amb un 2 a 0 en contra, les valencianes han abaixat els braços, circumstància que han aprofitat les jugadores de Gervasio Stopiello per sentenciar ràpidament el partit i deixar-lo amb el 3 a 0 final. Una derrota que deixa a l'equip valencià sense opcions de permanència.

Gervasio Stopiello, entrenador del Sant Cugat, valora el treball de les seves jugadores.

Gervasio Stopiello

Les jugadores han jugat bé. Estem amb només 9 jugadores, però la qualitat en l'equip existeix


Ara les jugadores del Sant Cugat afronten la penúltima jornada de lliga rebent al Ciutat de Palma el proper dissabte a les 19:30 al PAV-3.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.