Segon derbi consecutiu guanyat

Voleibol

Publicat el 11/nov/07 per Jaume Aparicio / Joan Garcia

El Club Voleibol Lubesa Sant Cugat guanya al barça per 3 sets a 2 i suma la segona victòria consecutiva a la lliga FEV. Les santcugatenques demostren la seva evolució en el joc i superen a un Barça molt lluitador.

En un exili forçat al pavelló Municipal de Valldoreix les noies de Gervasio Stopiello s’han endut una victòria molt valuosa. No ha estat gens fàcil ja que les jugadores vermell-i-negres han hagut de treballar molt dur per aconseguir el triomf.
Es pot dir que el primer set ha estat un resum del partit. Les jugadores santcugatenques han saltat a la pista buscant la concentració que les pogués mantenir amb la bona imatge de la jornada anterior. Les locals han sortit amb tanta força en defensa que semblava que al Barça li costaria molt superar la barrera santcugatenca. Per posar un exemple. Dels 6 primers punts del Lubesa Sant Cugat tres han estat en bloquejos. Però, el Barça ha demostrat que tots els equips d’aquest grup son complicats i que s’haurà de suar molt per aconseguir fites importants aquesta temporada. Les blaugranes han exhibit un joc molt agressiu amb moltes rematades des de ben bé sota la xarxa que les han permés capgirar el marcador fins a situar-se 16 a 21. I quan ja semblava que les noies de Gervasio Stopiello acabarien cedint el primer parcial han recuperat la confiança que havien perdut durant el set per imposar-se en la primera màniga per 28 a 25.
Un resultat que ha fet pensar que podria tractar-se d'un cop d'efecte. Però, no ha estat així. I el segon set s'ha decantat per les blaugranes per 22 a 25. En el tercer parcial sens dubte cal destacar un nom: Alejandra Porteiro. Amb la jugadora del Lubesa Sant Cugat al servei les vermell-i-negres han encadenat sis punts de servei gràcies a la potència i colocació de Porteiro. Al final, un clar 25-15 tornava a avançar a les santcugatenques en el global. Però, l'inici del quart set ha estat simplement horroròs. Les blaugranes han endosat un parcial de 0-12 suficient per endur-se el set, al final però per 16 a 25. Així, doncs tot s'ha decidit en últim set on les pupiles d'Stopiello han fet valer el seu ventall de recursos, amb fintes, bloquejos i remats col·locats, molt superior a les de les seves rivals. Últim set i triomf de les santcugatenques per 15 a 8.

La jugadora santcugatenca Mónica Martínez comenta l'alt nivell d'aquesta lliga.

Monica Martínez

És una lliga amb equips més igualats i tots els partitss'han de lluitar molt

Amb aquesta victòria el Lubesa supera al Barça i se situa quart a la lliga FEV. El pròxim partit per les santcugatenques serà a la pista del Viladecans, tercer classificat. Pels amants de les estadístiques el Club Voleibol Sant Cugat ha guanyat els dos derbis disputats fins al moment a la lliga FEV. Esperem que el tercer triomf sigui també per les santcugatenques.