En terreny de ningú


  • Comparteix:

El Club Voleibol Lubesa Sant Cugat perd a la pista de l'Algar Surmenor per 3 sets a 1. Amb aquest resultat les santcugatenques se situen a quatre punts del descens.

A aquestes alçades de la temporada i en una lliga tant competitiva com la FEV perdre dos partits consecutius pot ser definitiu. Davant l'Algar Surmenor les vermell-i-negres van arribar amb moltes baixes i això va fer que Gervasio Stopiello hagués de plantejar un equip nou i diferent sobre la pista. La falta d'entrenament i coordinació en el terreny de joc es va notar i les murcianes van saber aprofitar-ho per posar-se dos sets a zero. El tercer set va ser l'únic en el que les santcugatenques van mostrar el seu potencial i es van imposar amb comoditat. A l'últim set, les errades de coordinació van tornar i l'equip local va aconseguir el seu tercer i definitiu set.

Aquest resultat deixa les vermell-i-negres avantpenúltimes quan només queden tres jornades pel final. Sense opcions d'ascens i amb el descens a quatre punts, les santcugatenques hauran de buscar la motivació per acabar aquesta segona volta que tant llarga s'està fent.

Maria Tortosa és la capitana de l'equip.


Maria Tortosa

En aquesta situació la motivació ha de ser personal i lluitar per quedar el millor possible



La setmana que ve les vermell-i-negres rebran al PAV 3 a les valencianes de la Universitat Politècnica un equip que ja va caure davant Lubesa Sant Cugat per un clar 1 a 3.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.