Derrota a casa

El Club Voleibol Lubesa Sant Cugat cau per 1 a 3 contra el Ciutat de Palma. Tot i la derrota, les santcugatenques han mostrat un bon nivell contra un dels equips capdavanters de la Lliga.

El Lubesa Sant Cugat volia regalar als seus seguidors una victòria en el darrer partit de lliga a casa contra el Ciutat de Palma, tercer classificat, i que es jugava les seves opcions d'ascens. Però no ha pogut ser, tot i que les noies de Gervasio Stopiello han començat el partit amb molta força i portant la iniciativa durant tot el primer set, que han guanyat per 25 a 20.

En el segon set, l'equip visitant ha mostrat un major encert en el remat i ha aprofitat les errades de les jugadores santcugatenques per empatar el partit, aconseguint un 20 a 25 a favor del Ciutat de Palma. Resultat que s'ha repetit en el tercer set i que ha posat el partit molt coll amunt pel Sant Cugat.

Tot i anar per darrera al marcador, les santcugatenques han afrontat el quart i últim set amb molta intensitat i han possat molt difícils les coses al Ciutat de Palma. Un final molt ajustat, 24 a 26 a favor de les visitants, i després d'haver tingut dos punts de partit. Finalment, derrota del Lubesa Sant Cugat per 1 a 3 contra un dels equips aspirants a l'ascens. Tot i perdre, el partit li deixa a Gervasio Stopiello amb un bon gust de boca.

GERVASIO STOPIELLO

Hem tingut que fer un sistema diferent sense col·locadora. Hem jugat a saci bloqueig. Trist per perdre un partit més, però el nivell que hem donat es acceptable.

La propera setmana, últim partit de lliga a la pista del líder, el Camp Escolar de Lleida.