El CV Sant Cugat intentarà revalidar el títol del Campionat de Catalunya infantil


  • Comparteix:

Les noies de Joan Bisquert buscaran revalidar el títol

Les noies de Joan Bisquert buscaran revalidar el títol

L'equip infatil del Club Voleibol Sant Cugat disputarà els play-off del Campionat de Catalunya de Primera Divisió. Les santcugatenques hauran de defensar el títol davant l'Esplugues, el Barça i el Camp Escolar. Els partits es disputen aquest cap de setmana a Lleida.

Una nova temporada excel·lent ha classificat les santcugatenques pels play-off del Campionat de Catalunya infantil de Primera Divisió. El Club Voleibol Sant Cugat arriba al campionat com a vigents campiones i per tant amb l'opció de revalidar el títol.

Davant tindran 3 equips que com les santcugatenques han mantingut un joc regular que les ha classificat pels play-off. Els rivals de les vermell-i-negres seran l'Esplugues, el Barça i el Camp Escolar de Lleida. Tot i ser les vigents campiones, les santcugatenques no arriben com a favorites, sinó que és el club del Baix Llobregat qui surt a totes a les apostes com a noves campiones.

El tècnic vermell-i-negre, Joan Bisquert, parla de les opcions de l'equip.

Joan Bisquert

No son les favorites, però tenim moltes opcions


Els play-off es juguen aquest cap de setmana al pavelló del Camp Escolar de Lleida. El primer partit de les santcugatenques serà dissabte a les 12 del migdia davant el Club Voleibol Barça.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.