Primer contacte del Lubesa Sant Cugat amb els rivals de lliga


  • Comparteix:

Aquest dissabte es juga la primera fase de la Lliga Catalana de Divisió d'Honor Femenina de voleibol. El Club Voleibol Lubesa Sant Cugat tindrà l'oportunitat d'aconseguir la copa que es va escapar l'any passat a la final contra el Club Voleibol Viladecans.

El quadrangular de la primera fase enfrontarà a les noies de Gervasio Stopiello contra tres equips més de Lliga FEV: el CV Esplugues (16.00h), al CVB Barça (17.30h) i al CV Viladecans (19.00h). El primer i el segon classificats passaran a la segona fase en un triangular que completarà el Cecell, equip que juga a la Divisió d'Honor de la Superlliga 2. El sistema de competició defineix que els partits es jugaran al millor de tres sets.

L'entrenador del Lubesa Sant Cugat considera que el Viladecans és el rival més complicat d'aquesta primera fase, tot i que veu al Cecell com el màxim favorit. Gervasio Stopiello parla de l'objectiu real de l'equip a la Lliga Catalana de Divisió d'Honor Femenina.

Gervasio Stopiello

La prioritat no és guanyar, però sí intentar millorar en el tema competitiu i aspirar a arribar al lloc més alt possible.


Els partits de primera fase es disputaran a l'Institut Nacional d'Educació Física (INEFC) de Barcelona. Les santcugatenques arriben molt motivades, amb ganes de competir i provar tot el que han estat entrenant durant la pretemporada. D'aquesta manera, la competició és converteix en un bon test de de cara a l'inici de lliga, el 18 d'octubre, al camp del Cuadrado Duque.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.