3 de 3?


  • Comparteix:

El Club Voleibol Lubesa Sant Cugat rep el Roldàn a la tercera jornada de la lliga FEV. Les santcugatenques, quartes, reben el segon classificat de la competició que acaba de pujar a la categoria.

Dues jornades, i dues victòries: una contra el Viladecans i l'altra contra el Cuadrado Duque. Els dos, però, són equips que encara no han conegut la victòria a la competició. No succeeix el mateix amb el Roldàn, que ocupa el segon lloc provisional a la taula amb un partit més que les santcugatenques. La jugadora Marina Martínez explica la preparació a conciència pel partit.

Marina Martínez

Haurem de treballar dur i treballarem per guanyar.


El Roldàn va guanyar la darrera jornada al Sòria i està només un punt per sobre de les noies de Gervasio Stopiello, que ocupen la quarta posició. Tots dos equips, per tant, tenen al punt de mira el primer classificat, l'Algar Surmenor, i estaran motivats per aconseguir la victòria aquest dissabte, a les vuit del vespre, al PAV-3.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.