Fallen a casa

El Club Voleibol Lubesa Sant Cugat cau a casa contra el C.V.B Barça per 1 set a 3. Les santcugatenques cometen molts errors davant d'un dels rivals més forts de la Lliga FEV.

Partit molt instens al Pav-3 de la Rambla del Celler, en el que les santcugatenques han sortit una mica adormides en el primer set, circumstància que han aprofitat les blaugranes per endur-se el primer parcial per 23 a 25. A la segona mànega, el Club Voleibol Sant Cugat ha sortit amb més empenta, no ha comès tants errors i s'ha imposat per 25 a 22.

Amb el marcador empatat a un set, el Barça s'ha endut el tercer per 20 a 25, tot i l'igualtat de tots dos conjunts. El quart set, semblava que era clarament per les santcugatenques, ja que han arribat a tenir un avantatge de 8 punts. Però, un altre cop els errors de les locals i l'encert en atac del Barça, ha provocat la remuntada de les visitants que s'han acabat imposant per 24 a 26, i han tancat el marcador amb el definitiu 1 a 3.

L'entrenador del Club Voleibol Lubesa Sant Cugat, Gervasio Stopiello, analitza les claus de la derrota.