Continua la bona ratxa

El Club Voleibol Sant Cugat venç per 3 a 0 al Viladecans a la desena jornada de la Lliga FEV. Amb aquesta victòria, les santcugatenques continuen en posicions de play-off d'ascens.

Tot i el marcador final de 3 a 0, el Viladecans ha plantat cara a les noies de Gervasio Stopiello durant gairebé tot el partit. Els primers punts de cada set han estat a favor de les visitants, però finalment s'ha acabat imposant el bon joc de les santcugatenques que s'han emportat el partit en tres sets: 25-19, 25-15 i 25-22. Una victòria que serveix per confirmar la gran temporada de l'equip i que els permet continuar ocupant places d'ascens.

L'entrenador del Club Voleibol Sant Cugat, Gervasio Stopiello, valora així la victòria de les seves jugadores.

Gervasio Stopiello

Molt content perquè hem aconseguit els punts i sense cap set en contra. Desprès de les festes veiem que els resultats continuen acompanyant-nos.

La propera jornada les santcugatenques descansen i d'aquí a dues setmanes reben la visita del Cuadrado Duque, el cuer de la categoria.