Guanyen patint


  • Comparteix:

Gervasio Stopiello ha hagut de fer canvis per tirar el partit endavant

Gervasio Stopiello ha hagut de fer canvis per tirar el partit endavant

El Club Voleibol Lubesa Sant Cugat derrota per 3 sets a 1 a l'Algaida Valldemossa. Tot i la victòria, les santcugatenques tenen més problemes dels esperats per superar un rival de la part baixa de la classificació.

Els números del conjunt mallorquí feien pensar que seria un rival fàcil, però l'Algaida Valldemossa ha plantejat problemes sobretot en els dos primers sets. Molt fluixes en la recepció, les santcugatenques han perdut el primer set per 23 a 25. El segon, semblava que cauria de banda visitant, però el Club Voleibol Sant Cugat ha remuntat i se l'ha emportat per 25 a 23.

Als dos següents, les santcugatenques han estat més encertades en remat i han guanyat per 25 a 16 i 25 a 20. Una victòria treballada, que com afirma el segon entrenador del Lubesa Sant Cugat, Xavi Vilagrasa, s'ha basat en la millora en la recepció.

Xavier Vilagrasa

Ha estat malament al principi, però hem sabut millorar i hem aconseguit els dos punts


La propera jornada, les santcugatenques visiten la pista del Barça, un rival directe per ocupar les dues places d'ascens.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.