No fan els deures


  • Comparteix:

El Club Voleibol Lubesa Sant Cugat perd contra el CVB Barça per 3 sets a 2. Les santcugatenques cauen en un duel molt vibrant i perden així la segona plaça de la Lliga FEV.

Les instal·lacions de l'INEFC de Barcelona han acollit un partit de màxima intensitat. Unes 300 persones, gairebé uns 70 del Sant Cugat, han presenciat un partit amb alternatives al marcador que finalment s'ha endut el Barça.

Les santcugatenques han guanyat el primer i el tercer set amb un resultat idèntic, 24 a 26. Al segon set i al quart, les blaugranes han estat superiors i s'han imposat per 25 a 19 i 25 a 20. Al cinquè, el Barça ha agafat avantatge ràpidament. Aquesta diferència ha estat insalvable pel Lubesa, que ha acabat caient per 15 a 8.

L'entrenador del club santcugatenc, Gervasio Stopiello, no està satisfet del joc del seu equip.

Gervasio Stopiello

No hem jugat com volíem i elles sí que han fet el seu joc.


Per la seva banda, l'entrenador del Barça, Dani López, comenta com ha vist el Lubesa, i com creu que quedarà l'ascens.

Dani López

No ha sigut el millor partit del Lubesa. A l'últim partit a Algar, si estem classificats ja, voldrà dir que el Sant Cugat no ascendeix.


La propera setmana, el Lubesa Sant Cugat rep la visita del líder, l'Algar Surmenor murcià. Ja no poden fallar més si volen continuar aspirant a l'ascens.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.